miercuri, 30 septembrie 2015

CASA TUDORII

 O MANIFESTARE ANUALĂ SPECIFICĂ JUDEȚULUI NOSTRU UNDE GASTRONOMIA ESTE LA EA ACASĂ ,IAR ISCUSIȚI BUCĂTARI ÎȘI ARATĂ TALENTELE CULINARE.
POFTĂ BUNĂ!

SALONUL ANUAL DE CARTE ORGANIZAT DE BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ


Începând de mâine, 1 octombrie 2015 se vor deschide porţile SALONULUI ANUAL DE CARTE ediția a XXV -a , eveniment organizat de către Biblioteca "Ştefan Bănulescu" Ialomiţa.
Pe tot parcursul lunii Octombrie, aşa cum am fost obişnuiţi, , se vor desfăşura  activităţi culturale, unde ne onorează cu prezenţa scriitorii, oameni de cultură din multe domenii ce dau viaţă cărţilor și povestesc cum nu se poate mai frumos din viața și activitățile dumnealor.Va fi o bucurie pentru noi bibliotecarii și nu numai să participăm la aceste evenimente inedite.

marți, 15 septembrie 2015

HRAMUL BISERICII SĂRINDARU 8 SEPTEMBRIE -NAȘTEREA MAICII DOMNULUI


Astăzi  8 septembrie biserica ortodoxă este în mare sărbătoare, prima sărbătoare de  la începutul anului bisericesc; nașterea Maicii Domnului. Același spirit ne animă și pe noi enoriașii Parohiei Sărindaru pentru că  avem ca ocrotitoare pe Fecioara Maria, căreia îi mulțumim pentru tot ce ne oferă și în cinstea căreia prăznuim azi la HRAMUL BISERICII noastre.
Din acest motiv biblioteca a pregătit împreună  cu  un grup de elevi, la sfârșitul slujbei din această importantă zi , câteva rugăciuni adresate Maicii Domnului iar la final o fetiță Mehtap  va ura tuturor celor ce poartă numele Sfintei Maria LA MULȚI ANI ! oferindu-le  două melodii de suflet.