miercuri, 15 noiembrie 2017

ALERGARE ȘI MIȘCARE CU ECOLOGIZARE 21 OCTOMBRIE 2017

Într-o zi cețoasă a lunii octombrie la Dridu , s-a desfășurat un frumos cros inițiat de consăteanul azi bucureștean Valentin Bițineanu  ,iubitor al sportului,al mișcării și a dietelor sănătoase. Am avut susținerea și participarea efectivă a autorităților comunei în frunte cu primarul Valentin Turiga.
La startul acțiunii  participanții au primit tricouri personalizate - Iubim Dridu- și au pornit
pe traseul Baraj (OGA) -zona podului peste râul Prahova ;unit cu Ialomița în aval , pod care este din păcate blocat de 2 ani ; el făcea legătura între localități și asigura drumul mai scurt spre Urziceni.
Copiii au fost perseverenți sub îndrumarea strictă a lui Valentin Bițineanu ,au făcut încălzirea obligatorie coordonați de Gymy Dridu posesorul unui centru responsabil cu mișcarea și întreținerea fizică.  Nu am  finalizat activitatea decât după ce am făcut și puțină curățenie pe islazul comunal  cu grupul de participanti vreo 75 de persoane  copii și adulți. Pe tot parcursul manifestării am fost însoțiți de poliție și paza locală pentru siguranță.
La întoarcere  bucuroși și puțin obosiți  participanții au fost tratați cu pizza ,suc și bomboane de către un sponsor adus de d-l primar.
La finalul circuitului efectuat de cetățeni tineri  și mai puțin tineri ai comunității  ,participanții au primit diplome de participare care au fost înmânate de către d-l primar unde , în parcul copiilor reamenajat de curând cu obiecte noi și atractive de joacă.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu